Oversatte materialer om COVID-19 og coronavirus

Udlændinge- og integrationsministeren er gået sammen med boligministeren om en oplysningsindsats målrettet udlændinge, der ikke kan forstå myndighedernes retningslinjer om coronavirus/COVID-19.

Vælg sprogversion

De centrale anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og Rigspolitiet er oversat til en lang række sprog. Du kan klikke dig ind på de forskellige sprog nedenfor.

 

Oplysningsindsatsen består af oversættelse af plakater, pjecer og film. Du kan finde links til de digitale materialer her på hjemmesiden. Hjemmesiden opdateres løbende med links til nye oversatte materialer. Der bliver også trykt materialer, der bliver delt ud i de boligområder, hvor der bor mange udlændinge.

Styrelsen for International Rekruttering og Integration er ansvarlig for indsatsen og arbejder tæt sammen med Sundhedsstyrelsen og Mino Danmark, som har stået for oversættelsen.

KL, foreningen BL Danmarks Almene Boliger, Fagbevægelsens Hovedorganisation og en række relevante civilsamfundsorganisationer understøtter indsatsen ved at distribuere og videreformidle materialet.

Sidst opdateret 03.12.2020